Nieuwbouw

De Brusselse Noordrand biedt onderdak aan steeds meer nagelnieuwe leefwerelden. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde projectontwikkelaars hebben we vaak bijzonder warme en mooie wooneenheden in petto.

Nieuwbouw : THE MILL te WEMMEL (1780) - Prijs

THE MILL

1780 WEMMEL

Residentie The Mill biedt u 17 appartementen, 7 lofts en 2 commerciële units. Alle appartementen en lofts beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, telkens met een ruim terras of tuin aan de zonnekant. Elk appartement kan naar wens worden afgewerkt en ingedeeld. Een hoge standaardafwerking met een volledig op maat gemaakt keuken, keramische of parket vloeren, massieve foliedeuren, individuele warmtepomp per appartement. The Mill is een schitterende uitvalbasis aan de rand van hartje Brussel. Ope...
Reeds 100% Verkocht
Nieuwbouw : KANDINSKY te WEMMEL (1780) - Prijs

KANDINSKY

1780 WEMMEL

Residentie Kandinsky is een luxe nieuwbouwproject, bestaande uit 17 wooneenheden en gelegen op een toplocatie in het centrum van Wemmel. Kandinsky bevindt zich op wandelafstand van de Markt van Wemmel die gekend is om zijn gezellige zondagsmarkt, exclusieve handelszaken en restaurants. Op 300m hebt u Beverbos en het mooie Park van Wemmel. Openbaar vervoer is vlakbij. Kandinsky bevindt zich vlakbij Brussel en toch erbuiten in een mooie groene omgeving. Kandinsky is niet alleen genieten van een...
Reeds 100% Verkocht
Pagina 1 van 0 [2 zoekertjes]

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we een match hebben tussen een van onze nieuwe panden en uw woonwensen.

Uw pand ook tussen ons aanbod?

C.IMMO is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.