Nieuwbouw

De Brusselse Noordrand biedt onderdak aan steeds meer nagelnieuwe leefwerelden. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde projectontwikkelaars hebben we vaak bijzonder warme en mooie wooneenheden in petto.

THE MILL - Reeds 100% verkocht!

Residentie The Mill biedt u 17 appartementen, 7 lofts en 2 commerciële units. Alle appartementen en lofts beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers, telkens met een ruim terras of tuin aan de zonnekant. Elk appartement kan naar wens worden afgewerkt en ingedeeld. Een hoge standaardafwerking met een volledig op maat gemaakt keuken, keramische of parket vloeren, massieve foliedeuren, individuele warmtepomp per appartement. The Mill is een schitterende uitvalbasis aan de rand van hartje Brussel. Openbaar vervoer, winkels, scholen,... bevinden zich binnen enkele meters van uw voordeur.
Contacteer ons

The Mill Loft
The Mill commercieel
The Mill appartementen

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang automatisch een e-mail wanneer we een match hebben tussen een van onze nieuwe panden en uw woonwensen.

Uw pand ook tussen ons aanbod?

C.IMMO is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.